Trädgårdsförening

10 % rabatt till alla trädgårdsföreningar!!!

[margin]
  •  Vill passa på att bjuda in er förening till vår handelsträdgård/ specialistplantskola under kommande säsong. Visningsträdgården började anläggas 2006 och växer för varje år.  Består förnärvarande av stenparti, kryddträdgård, woodland och tre dammar. Här finns många känsliga och ovanliga växter som utvecklas bra tack vare det gynnsamma mikroklimatet.

 

  •  Vi tar gärna emot bussar och för er bekvämlighet finns en Statoilmack med vägkrog och stor parkeringsplats mitt emot trädgården. För er som kommer i mindre sällskap finns det parkeringsplatser i trädgården. I närheten finns ytterligare några bra matställen nämligen Maxim på Kungsgatan i Kristinehamn, Ölme Prästgård (gästgiveri), Mastmagasinet i det fina konstnärskvarteret Vågen i Kristinehamn (lunch och a la cart av hög kvalitet) med läge intill älven, en mycket bra kinesrestaurang på Kungsgatan, en  Thairestaurang vid gästhamnen, en Thairestaurang vid stationen och en japansk/koreansk restaurang bakom biblioteket.

 

  • Några sevärdheter i närheten är Vålösundet med Picassostatyn i Kristinehamn, Kummelöns naturreservat med månghundraåriga ekar och lindar, Nötöns naturreservat med ek och lindskog i orörd miljö, Ölmans ravinsystem med intressanta kallkällor, flera fina badplatser och Stadsträdgården i Karlstad med ett mycket fint sortiment av ovanliga och känsliga växter. Vi kan även förmedla kontakter till intressanta privatträdgårdar i närheten.

För större sällskap är det bra att boka innan ni kommer så vi har chans att ge er bra service!!!